Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Görmüş olacaksınız ki bu perese ali nitelikli yangın baplarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori çatı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre midedokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna sargılı olarak daha ucuz olmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta sürdürmek üzere kullanım amacına ve kullanan nefer nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbunca insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da yangın kapısı hayati örutubet taşır.

Yangın yahut acil hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Her mevsim degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut sair bir handikap bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil kondisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya dürüst kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin katkısızlıklı çkızılışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan bütün değdavranışkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page